Organizacija lastnih dogodkov in prireditev

Proevent se od leta 2006 ukvarja tudi z upravljanjem in organizacijo lastnih prireditev, ki so od svojega samega začetka do danes postale zavidljive in izjemno prepoznavne znamke.

Informativa


proevent

Leta 2009 smo na Gospodarskem razstavišču prvič organizirali Informativo, vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja, ki je do danes zrasla v edinstven sejem, na katerem se na enem mestu predstavljajo vse izobraževalne institucije (od srednjih, poklicnih in visoko ter višješolskih izobraževalnih programov), štipendisti, zaposlovalci in številni drugi. Vsako leto sejem obišče več kot 16.000 obiskovalcev vseh generacij, z naraščojočo udeležbo pa čedalje več razstavljavcev (v letu 2013 kar 253 sodelujočih).

O prireditvi Fotogalerija

Poslovna Informativa


proevent

Poslovna Informativa je enodneven konferenčni dogodek, ki je bil prvič lansiran v letu 2012. Konferenca poteka v okviru sejma izobraževanja in poklicev Informativa. Na preteklem dogodku smo pripravili kar 13 izobraževalnih dogodkov, na razstavnih prostorih pa se je predstavljalo 12 podjetij in organizacij. Sejemsko-konferenčnega dogodka se je udeležilo več kot 500 obiskovalcev.

O prireditvi Fotogalerija

Collecta


proevent

Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta je največji sejem za zbiratelje v Sloveniji, ki ga od leta 2006 pripravljamo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na njem se srečujejo domači in tuji zbiratelji in trgovci, ki si izmenjujejo razglednice, star denar, znamke, antikvitete, telefonske kartice, minerali, fosile in še veliko drugega. Vsako leto sejem obišče več kot 6000 obiskovalcev in več kot 130 razstavljavcev iz več kot 15 evropskih držav.

O prireditvi Fotogalerija

Otroški bazar Ljubljana


proevent

Tudi Otroški bazar, največja prireditev za družine v Sloveniji, je delo naše ekipe. Leta 2006 smo se odločili slovenski prostor obogatiti s prireditvijo, namenjeno otrokom in družinam, ki si lahko na enem mestu ogledajo ponudbo izdelkov, storitev, načine preživljanja prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo ter nove ideje za počitnice. Prireditev vsako leto nadgrajujemo tudi s temami za nosečnice. V letu 2013 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani prireditev obiskalo rekordno 36.000 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali ponudbo na kar 190 razstavnimi prostori.

O prireditvi Fotogalerija

Otroški bazar Maribor


proevent

Po šestih uspešno izpeljanih Otroških bazarjih v Ljubljani, smo se v letu 2012 odločili za oživitev sejemske tradicije v štajerski prestolnici. V aprilu smo prvič organizirali Otroški bazar Maribor, ki je popestril mestno dogajanje in prinesel nove poslovne priložnosti lokalnim ponudnikom proizvodov in storitev za družine. Obiskalo ga je 14.200 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali ponudbo več kot 130 sodelujočih. Družinam je ponudil prostor za druženje, izobraževanje, ugodno nakupovanje otroške opreme idr.

O prireditvi Fotogalerija

Festival za tretje življenjsko obdobje


proevent

V letu 2012 je ekipa Proevent pod svoje okrilje prevzela še en izjemen projekt – Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), katerega poslanstvo je spodbujati aktivno staranje, izboljšanje kakovosti življenja starejših in uresničevanje solidarnosti med generacijami. Je edinstvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi. Na festivalu lahko vsakdo najde zase zanimive vsebine in načine, da izrazi svoje mnenje, najde nove poti k izboljšanju življenja starejše generacije in tudi druge usmeri na to pot.

O prireditvi Fotogalerija

Študentska arena


proevent

Od leta 2000 na Gospodarskem razstavišču poteka sedaj že tradicionalna sejemsko-izobraževalna prireditev Študentska arena, ki jo od leta 2006 bogatimo in nadgrajujemo tudi člani Proeventa. V soorganizaciji s ŠOU v Ljubljani, na prireditev vsako leto uspešno povabimo organizacije in podjetja s področja izobraževanja, zaposlovanja, študentskih potovanj, športa, zabave, družabnih in aktualnih tematik, izdelkov in storitev. Že od njenega samega začetka ostaja njena rdeča nit izobraževanje, vendar je mogoče spremljati tudi ponudbo naraščajočega števila razstavljavcev.

O prireditvi Fotogalerija

Proizvodna logistika


proevent

Z organizacijo Proizvodne logistike smo pričeli v letu 2007. Enodnevni posvet na temo notranje logistike v proizvodnji, ki smo ga pripravili v sodelovanju z najeminentnejšimi poznavalci problematike z akademskega področja in prakse iz podjetij, smo pripravili v Novem mestu. Projekt, sestavljen iz dveh tematskih sklopov – konference in ogleda primera dobre prakse v večjih slovenskih podjetjih s proizovdno logistiko, smo zaradi oslabljenih razmer na trgu proizvodne logistike v letu 2009 začasno prekinili.

O prireditvi Fotogalerija

Logistika


proevent

Logistiko, konferenčno-sejemsko prireditev, kjer se srečajo vsi tisti, ki se vsakodnevno ukvarjajo z različnimi logističnimi procesi in se trudijo za uspešno delovanje celotnega logističnega sektorja, smo 2007 skupaj s Fakulteto za logistiko v Celju več let zapored. Zaradi oslabljenih razmer na logističnem trgu smo prireditev v letu 2010 začasno prekinili.

O prireditvi Fotogalerija

Transport in logistika


proevent

Leta 2008 smo skupaj z BTC Logističnim centrom Ljubljana lansirali tudi Transport in logistiko – Dnevi prevoznikov, prireditev, ki je na enem mestu združila ter povezala prevoznike in vse njihove podporne službe, ki pomembno vplivajo na kvalitetno izvajanje transportnega dela logistike. V okviru dvodnevne prireditve je potekal konferenčni program, namenjen direktorjem transportnih in drugih logističnih podjetij ter vodjem logističnih oddelkov, drug dan pa prevoznikom in uporabnikom transportnih storitev.

O prireditvi Fotogalerija

Auto Motor Show Ljubljana


proevent

Leta 2009 smo prevzeli pod svoje okrilje že 2 leti znano prireditev, največjo avto-moto prireditev v Sloveniji, Auto Motor Showa Ljubljana, ki v slovenskem prostoru združuje poznavalce in ljubitelje jeklenih konjičkov. Vključuje bogat salon avtomobilov, motociklov, avtoakustike in druge dodatne opreme, tekmovanja v tuningu, avtoakustiki, modno revijo idr. Hkrati pa obiskovalce navdušuje z minimoto, stunt, styling, car in moto wash show ter ostalimi avto-moto atrakcijami.

O prireditvi Fotogalerija

Proprio


proevent

Kljub oslabljenim razmeram na trgu nepremičnin smo v letu 2009 prvič organizirali edinstven sejem s področja nepremičnin in nepremičninskih investicij. Na sejmu se je predstavilo kar nekaj večjih slovenskih nepremičninskih akterjev, ki so obiskovalcem ponudili informacije s področja nakupa, prodaje, najema, obnove in zavarovanja. Sejma se je udeležilo nekaj več kot 75 razstavljavcev in več kot 2000 obiskovalcev.

O prireditvi Fotogalerija

Zaposlitveni sejem Moje delo


proevent

Leta 2004 je družba Moje delo d.o.o. razvila največji zaposlitveni sejem v Sloveniji, in mi smo se partnersko z veseljem priključili ideji. Namen Zaposlitvenega sejma Moje delo je, da se najboljši slovenski in tuji delodajalci neposredno povežejo z najboljšimi kandidati za zaposlitev. Na najbolj odmevni prireditvi vsako leto sodelujejo tudi izobraževalna podjetja in drugi ponudniki produktov in storitev, ki jih karierno usmerjen posameznik potrebuje. Takih je bilo samo v letu 2013 kar 10.500.

O prireditvi

Želite sodelovati na enem ali več teh projektov tudi vi? Oglasite se nam!

Tihomir Kovačič, direktor projektov
e-pošta: tihomir.kovacic@proevent.si
telefon: 01 300 32 08

Pošljite povpraševanje