Referenčni projekti

proevent

Proevent že vrsto let daje podjetjem možnost najema opreme za vse vrste dogodkov, vrši celosten sejemski inženiring pod geslom Od ideje do izvedbe! in zelo uspešno organizira lastne prireditve, bolje znane pod skupnim imenovalcem Mavrica dogodkov.

Kje vse smo sodelovali, katere sejme smo pomagali postavljati, kako zahtevne izzive smo bili pripravljeni prevzeti in kako pestro je, ko se dogodkov lotevamo sami, si oglejte na spodnjih povezavah:

SEJEMSKI INŽENIRING ZA ZUNANJE PROJEKTE
ORGANIZACIJA IN SEJEMSKI INŽENIRING LASTNIH PRIREDITEV

Vizija

  • ohranjati vodilno mesto s področja organizacije lastnih prireditev in celovitega sejemskega inženiringa;
  • postati največje podjetje po številu organizacije dogodkov po meri;
  • postati vodilno podjetje s področja svetovanja in izvedbe raznovrstnih sejemskih konstrukcij;
  • s trgom, na katerem delujemo, želimo sodelovati in z njim oblikovati uspešno, bogato in zabavno sejemsko okolje;
  • prek optimizacije delovnih procesov si želimo višje konkurenčnosti ter odgovornega delovanja in ravnanja z okoljem.
  • v našo družbo želimo povabiti zaposlene z raznolikim znanjem in prek stimulacije dela in delovnega okolja doseči zadovoljstvo vseh zaposlenih.

Poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja so ljudje. Zato želimo zanje in za širšo družbo pripraviti dogodke, ki bodo s svojimi vsebinami izboljšali kakovost preživljanja njihovega vsakdana. Preko prireditev, ki jih organiziramo, oskrbujemo naše obiskovalce z izobraževalnimi, kulturnimi, prostočasnimi ter za zdravo in kakovostno življenje pomembnimi vsebinami. S tem širše krepimo tudi domače in tuje gospodarstvo, izobraževanje, kulturo in kulturno dediščino …

Poleg tega želimo z zagotavljanjem celovite tehnične sejemske podpore nastopajočim podjetjem olajšati priprave na posameznih prireditvah in dogodkih ter zagotoviti primerno, prijetno in všečno prireditveno okolje. Naš cilj je razvijati prireditve visoke kakovosti ter jih ustrezno umeščati v domač in mednaroden prostor.

Pošljite povpraševanje