O podjetju

proevent

Poslanstvo našega podjetja so ljudje!

Podjetje Proevent d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1994. V več kot 20 letih delovanja je podjetje zraslo iz vodilnega podjetja v postavljanju sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za dogodke v Sloveniji in tujini v družbo z dolgoročno in celovito sejemsko vizijo – od ideje do izvedbe. Svojo prvotno dejavnost smo tako leta 2006 razširili tudi na organizacijo lastnih dogodkov, ki so do današnjega dne postale izjemno prepoznavne znamke z visoko kakovostnim značajem. Vselej pa nas pri našem delu vodi tudi skrb za trajnostni razvoj. Podrobnejšo predstavitev trajnostne politike podjetja najdete tukaj.

Vodi nas želja, da podpiramo trajnostne in odgovorne družbene projekte, trajnostno izmenjavo in trajnostni turizem, ki ustvarja kvalitetne produkte, daje pristno izkušnjo, hkrati pa izobražuje in izboljšuje kakovost vsakdana. Tako zaposlene kot tudi partnerje in stranke spodbujamo k trajnosti, zmanjšanju negativnih vplivov našega skupnega delovanja na okolje, sami pa prav tako strmimo k načelom, zapisanim v trajnostni politiki našega podjetja.

Osnovne dejavnosti družbe

Podjetje zaposluje 25 ljudi, stalnih in začasnih partnerjev, ki so vsi strokovnjaki z različnih področij (rediteljsko-požarna straža, tehnični sektor, organizacija prireditev, sejemski inženiring, marketing in odnosi z javnostmi). Družba deluje po standardih kakovosti tako s področja materialov sejemskih konstrukcij, kot tudi v snovanju in pripravi različnih dogodkov.

OGLED REFERENČNIH PROJEKTOV

Proevent smo družba, ki verjamemo v trdne temelje

proevent

Trajnost

Verjamemo v dolgoročno ustvarjanje in krepitev domačega in tujega gospodarstva, izobraževanja, kulture, v spodbujanje tržnih in drugih mehanizmov, ki zagotavljajo trajnosten razvoj družbe.

proevent

Kakovost

Delujemo s kakovostnim in celovitim pristopom pri vsem, s čimer se ukvarjamo – od snovanja do izvedbe in evalvacije dogodkov, s spoštovanjem do narave;

proevent

Sodelovanje

Naše stranke so naši partnerji, naši obiskovalci pa naši mnenjski voditelji – poslušamo jih, se od njih učimo in sodelujemo z okoljem, v katerem delujemo.

proevent

Ljudje

Naši ljudje so naša prihodnost, zato z izmenjavo idej, mnenj in izkušenj, ključno prispevajo k odličnosti našega poslovanja. S ciljem doseganja dolgoročnih ciljev, deluje ekipa Proeventa po načelih spoštovanja, dobre komunikacije in pripravljenosti na številne izzive.

Vizija

  • ohranjati vodilno mesto s področja organizacije lastnih prireditev in celovitega sejemskega inženiringa;
  • postati največje podjetje po številu organizacije dogodkov po meri;
  • postati vodilno podjetje s področja svetovanja in izvedbe raznovrstnih sejemskih konstrukcij;
  • s trgom, na katerem delujemo, želimo sodelovati in z njim oblikovati uspešno, bogato in zabavno sejemsko okolje;
  • prek optimizacije delovnih procesov si želimo višje konkurenčnosti ter odgovornega delovanja in ravnanja z okoljem.
  • v našo družbo želimo povabiti zaposlene z raznolikim znanjem in prek stimulacije dela in delovnega okolja doseči zadovoljstvo vseh zaposlenih.

Poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja so ljudje. Zato želimo zanje in za širšo družbo pripraviti dogodke, ki bodo s svojimi vsebinami izboljšali kakovost preživljanja njihovega vsakdana. Preko prireditev, ki jih organiziramo, oskrbujemo naše obiskovalce z izobraževalnimi, kulturnimi, prostočasnimi ter za zdravo in kakovostno življenje pomembnimi vsebinami. S tem širše krepimo tudi domače in tuje gospodarstvo, izobraževanje, kulturo in kulturno dediščino …

Poleg tega želimo z zagotavljanjem celovite tehnične sejemske podpore nastopajočim podjetjem olajšati priprave na posameznih prireditvah in dogodkih ter zagotoviti primerno, prijetno in všečno prireditveno okolje. Naš cilj je razvijati prireditve visoke kakovosti ter jih ustrezno umeščati v domač in mednaroden prostor.

Pošljite povpraševanje