Mnenja strank

Sodelovanje na dogodkih


Informativa


Evropska komisija priporoča tovrstne dogodke kot pomemben vir informacij za vse mlade pred nadaljnjimi kariernimi odločitvami, pri čemer gre bodisi za vstop v nadaljnje izobraževanje bodisi za vstop na trg dela. Zaradi nizkega zanimanja mladih za programe poklicnega in strokovnega izobraževanja in dolgoročno negativnih gospodarskih posledic pomanjkanja tovrstne delovne sile pa Evropska komisija dogodke, kot je Informativa, priporoča tudi kot sredstvo za zviševanje ugleda tovrstnega izobraževanja. Obojega se zavedamo tudi na Centru RS za poklicno izobraževanje in zato ostajamo partner Informative že od leta 2009.

Miha Lovšin, vodja projekta Informiranje in svetovanje
Center RS za poklicno izobraževanje

Študentska arena


V Novi KBM smo na Študentski areni kot sponzorji Areninega križišča letos sodelovali že tretjič. Že od prve prisotnosti banke na sejmu smo v sodelovanju videli odlično priložnost za približevanje tako banke, kot bančne ponudbe naši pomembni ciljni skupini – študentom. Študentska arena je odlična priložnost za grajenje pozitivne podobe podjetja med mladimi in povečevanje prodaje storitev oz. izdelkov. V Novi KBM odlično sodelujemo z organizatorji Študentske arene, ki so v svojem delu zelo profesionalni in znajo prisluhniti našim željam in potrebam. Zagotovo bomo na sejmu sodelovali tudi prihodnje leto.

Nina Malec
Nova KBM d. d.

Otroški bazar Ljubljana


V Kozmetiki Afrodita smo na Otroškem bazarju letos sodelovali že drugo leto zapored. V projektu smo prepoznali veliko priložnost, da se tako obstoječim kot tudi potencialnim novim kupcem predstavimo z novo otroško kozmetiko BABY & KIDS NATURAL. Glede na število vzpostavljenih kontaktov ter pozitivne odzive s strani obiskovalcev ocenjujemo, da je bilo sodelovanje na Otroškem bazarju za nas obe leti izjemno uspešno. Izpolnili smo svoj osnovni cilj - se približali ciljni skupini naših kupcev: predvsem staršem, pa tudi malčkom. Zaradi slednjega načrtujemo, da bomo na Otroškem bazarju sodelovali tudi naslednje leto.

Nastija Egartner, Tržno komuniciranje
Kozmetika Afrodita d. o. o.

Collecta


Kaj lahko povemo o našem doživetju s Collecto? Da je bilo enostavno enkratno! Sama organizacija dogodka je bila na vrhuncu, osebje, ki stoji za organizacijo je bilo zelo prijazno in pozorno, ves čas so nam bili na voljo za vso podporo in pomoč. Med drugim bi želeli poudariti še: odlično promocijo dogodka tako pred kot med dogodkom /... / Želeli bi, da bi bili filatelistični dogodki bolj podobni Collecti, kjer bivajo naravna, prijetna armosfera, zaradi česar smo se počutili, kot doma.

Maxim Ghiumiusliu,
Pošta Kirgizije

Festival za tretje življenjsko obdobje


Pri T-2-ju smo se letos prvič odločili za sodelovanje na Festivalu za tretje življenjsko obdobje. Razlog naše odločitve za sodelovanje na festivalu je tradicionalno dober sloves prireditve. Predvsem pa možnost vzpostavitve stika z za nas zelo pomembno ciljo skupino aktivne starejše populacije. Organizacija festivala, vse od postavitve razstavnega prostora naprej je bila odlična. Zaradi izjemnega dosega se nam tovrstna oblika promocije zdi zelo smiselna.

Meta Grden, samostojna strokovna sodelavka marketinga
T-2 d. o. o.


Sejemski inženiring


Sejemske postavitve


S podjetjem Proevent sodelujemo že od leta 2004, vsa ta leta nam urejajo razstavne prostore na sejmih Dom Ljubljana, MOS Celje ter Pohištveni sejem Ljubljana. Zagotovimo lahko, da so dober poslovni partner, ki ga odlikuje visoka profesionalnost.

Darja Vodeb
Kovintrade d. d.

Sejemske postavitve


Že nekaj let s podjetjem Proevent pripravljamo Brestov razstavni prostor na sejmu Ambient Ljubljana - sejem pohištva. Njihove izkušnje in znanja na področju urejanja razstavnih prostorov so nam bili vedno v veliko pomoč. So zanesljiv poslovni partner.

Vili Frim
Brest pohištvo d. o. o.

Sejemske postavitve


Vsakokratni Bienale industrijskega oblikovanja je avtorsko zasnovana postavitev zelo različnih predmetov. Naloga je pravi izziv tako avtorjem kot izvajalcem postavitve, saj se za raznolik nabor predmetov izve dokaj pozno. Zato moramo sodelovati s profesionalnimi ekipami, ki so sposobne reagirati hitro in strokovno. Podjetje Proevent se je izkazalo za zanesljivega partnerja, ki odgovarja našim zahtevam.

Špela Šubic
Bienale industrijskega oblikovanja / AML


Pošljite povpraševanje