Predstavitev podjetjaS čim se ukvarjamo

Podjetje Proevent d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1994. V skoraj 20 letih delovanja je podjetje zraslo iz vodilnega podjetja v postavljanju sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za dogodke v Sloveniji in tujini v družbo z dolgoročno in celovito sejemsko vizijo – od ideje do izvedbe. Svojo prvotno dejavnost smo tako leta 2006 razširili tudi na organizacijo lastnih dogodkov, ki so do današnjega dne postale izjemno prepoznavne znamke z visoko kakovostnim značajem.

Osnovne dejavnosti družbe so:

 • Sejemski inženiring: postavitev razstavnih prostorov in konstrukcij na sejemskih, izobraževalno-sejemskih, kongresnih, družabnih in drugih prireditvah doma in v tujini ter zagotavljanje popolne tehnične podpore;
 • Izposoja opreme za dogodke: izposoja opreme za sejme, kongrese, konference, koncerte, prireditve, seminarje, posvete, razna tekmovanja, novoletne zabave in druga družabna srečanja.
 • Organizacija prireditev in dogodkov: organizacija lastnih prireditev, snovanje, svetovanje, priprava in izvedba javnih prireditev in dogodkov za zaključene skupine po naročilu vseh vrst.

Podjetje zaposluje 25 ljudi, stalnih in začasnih partnerjev, ki so vsi strokovnjaki z različnih področij (rediteljsko-požarna straža, tehnični sektor, organizacija prireditev, sejemski inženiring, marketing in odnosi z javnostmi). Družba deluje po standardih kakovosti tako s področja materialov sejemskih konstrukcij, kot tudi v snovanju in pripravi različnih dogodkov.

Naše referenčne projekte si lahko ogledate tukaj >>.

Poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja so ljudje. Zato želimo zanje in za širšo družbo pripraviti dogodke, ki bodo s svojimi vsebinami izboljšali kakovost preživljanja njihovega vsakdana. Preko prireditev, ki jih organiziramo, oskrbujemo naše obiskovalce z izobraževalnimi, kulturnimi, prostočasnimi ter za zdravo in kakovostno življenje pomembnimi vsebinami. S tem širše krepimo tudi domače in tuje gospodarstvo, izobraževanje, kulturo in kulturno dediščino …

Poleg tega želimo z zagotavljanjem celovite tehnične sejemske podpore nastopajočim podjetjem olajšati priprave na posameznih prireditvah in dogodkih ter zagotoviti primerno, prijetno in všečno prireditveno okolje. Naš cilj je razvijati prireditve visoke kakovosti ter jih ustrezno umeščati v domač in mednaroden prostor.

Vrednote

Proevent smo družba, ki verjamemo v trdne temelje:
 • trajnost: verjamemo v dolgoročno ustvarjanje in krepitev domačega in tujega gospodarstva, izobraževanja, kulture, v spodbujanje tržnih in drugih mehanizmov, ki zagotavljajo trajnosten razvoj družbe;
 • kakovost: delujemo s kakovostnim in celovitim pristopom pri vsem, s čimer se ukvarjamo – od snovanja do izvedbe in evalvacije dogodkov, s spoštovanjem do narave;
 • sodelovanje: naše stranke so naši partnerji, naši obiskovalci pa naši mnenjski voditelji – poslušamo jih, se od njih učimo in sodelujemo z okoljem, v katerem delujemo.
 • ljudje: naši ljudje so naša prihodnost, zato z izmenjavo idej, mnenj in izkušenj, ključno prispevajo k odličnosti našega poslovanja. S ciljem doseganja dolgoročnih ciljev, deluje ekipa Proeventa po načelih spoštovanja, dobre komunikacije in pripravljenosti na številne izzive.

Vizija:

Proevent se bo v prihodnosti trudilo:
 • ohranjati vodilno mesto s področja organizacije lastnih prireditev in celovitega sejemskega inženiringa;
 • postati največje podjetje po številu organizacije dogodkov po meri;
 • postati vodilno podjetje s področja svetovanja in izvedbe raznovrstnih sejemskih konstrukcij;
 • s trgom, na katerem delujemo, želimo sodelovati in z njim oblikovati uspešno, bogato in zabavno sejemsko okolje;
 • prek optimizacije delovnih procesov si želimo višje konkurenčnosti ter odgovornega delovanja in ravnanja z okoljem.
 • v našo družbo želimo povabiti zaposlene z raznolikim znanjem in prek stimulacije dela in delovnega okolja doseči zadovoljstvo vseh zaposlenih.
Spremljajte nas!
 
 
     
 
     
     

Novice

 

22.09.2016

Dobrodela dražba športnih rekvizitov


V letošnjem letu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije pripravljamo  ...

>>>
13.09.2016

Otroški bazar po mnenju obiskovalcev in razstavljavcev najboljši doslej


V letošnjem letu smo na Otroškem bazarju pripravili številne novosti, in sicer program ...
>>>
22.06.2016

Uradno odprtje novega objekta Kovis

Minuli petek (17. junija) smo v mestu Štore na štajerskem v celoti organizirali dogodek ...
>>>

E-novice

Prijavite se na prejemanje naših e-novic.
 
Ime in priimek:

E-pošta:
novinar
razstavljavec
obiskovalec
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke