Mnenja zadovoljnih strank

Sejemski inženiring


Sejemske postavitve

S podjetjem Proevent sodelujemo že od leta 2004, vsa ta leta nam urejajo razstavne prostore na sejmih Dom Ljubljana, MOS Celje ter Pohištveni sejem Ljubljana. Zagotovimo lahko, da so dober poslovni partner, ki ga odlikuje visoka profesionalnost.
Darja Vodeb
Kovintrade d. d.

Bienale industrujskega oblikovanja

Vsakokratni Bienale industrijskega oblikovanja je avtorsko zasnovana postavitev zelo različnih predmetov. Naloga je pravi izziv tako avtorjem kot izvajalcem postavitve, saj se za raznolik nabor predmetov izve dokaj pozno. Zato moramo sodelovati s profesionalnimi ekipami, ki so sposobne reagirati hitro in strokovno. Podjetje Proevent se je izkazalo za zanesljivega partnerja, ki odgovarja našim zahtevam.
Špela Šubic
Bienale industrijskega oblikovanja / AML

Sejem Ambient

Že nekaj let s podjetjem Proevent pripravljamo Brestov razstavni prostor na sejmu Ambient Ljubljana - sejem pohištva. Njihove izkušnje in znanja na področju urejanja razstavnih prostorov so nam bili  vedno v veliko pomoč. So zanesljiv poslovni partner.
Vili Frim
Brest pohištvo d. o. o.

Festival slovenskega šolstva

Šola za ravnatelje je v letu 2008 dobila od Ministrstva za šolstvo in šport nalogo, da pripravi festival slovenskega šolstva. Ker se z organizacijo tako obsežne prireditve še nismo srečali, smo jo prepustili Proeventu. Odločitev je bila prava, saj si je festivala ogledalo 10.500 obiskovalcev, sodelovalo je preko 800 mentorjev iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol iz vse Slovenije. Nemoteno izveden program, prijaznost in prožnost organizacijske ekipe, zanimiv program in živahno sejmišče so poplačali ves trud nastopajočih vrtcev in šol. Zahvaljujemo se Proevent za odlično sodelovanje.
dr. Andrej Koren
Šola za ravnatelje


Sodelovanje na dogodkihInformativa


Informativa 2012
Evropska komisija priporoča tovrstne dogodke kot pomemben vir informacij za vse mlade pred nadaljnjimi kariernimi odločitvami, pri čemer gre bodisi za vstop v nadaljnje izobraževanje bodisi za vstop na trg dela. Zaradi nizkega zanimanja mladih za programe poklicnega in strokovnega izobraževanja in dolgoročno negativnih gospodarskih posledic pomanjkanja tovrstne delovne sile pa Evropska komisija dogodke, kot je Informativa, priporoča tudi kot sredstvo za zviševanje ugleda tovrstnega izobraževanja. Obojega se zavedamo tudi na Centru RS za poklicno izobraževanje in zato ostajamo partner Informative že od leta 2009.
Miha Lovšin, vodja projekta Informiranje in svetovanje
Center RS za poklicno izobraževanje

Informativa 2011
Sejem Informativa je v slovenskem izobraževalnem prostoru po treh letih nepogrešljiv dogodek, tako za izobraževalne inštitucije, ki se želijo predstaviti, kot tudi za tiste, ki iščejo informacije o možnostih izobraževanja, ne glede na starost. Čeprav Biotehniška fakulteta trenutno ne ponuja oblik vseživljenjskega učenja, se mi zdi pomembno tudi to področje izobraževanja.
Karla Šturm, vodja službe za študijske zadeve
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta


Poslovna Informativa


Poslovna Informativa 2012
Poslovna Informativa je odličen dogodek, ki združuje udeležence iz različnih ciljnih skupin in po naši oceni odlično pomaga izboljšati potencial posameznika in organizacij s ponudbo izobraževanja, svetovanja itd. V Mastermind Akademiji smo bili z odzivom na vsebine Nevrolingvističnega programiranja in z res pozitivno energijo slušateljev zelo zadovoljni. Veliko udeležencev se je kasneje odločilo za študij Licenciranega in Certificiranega NLP Praktika pri nas. Verjamemo, da smo vodilni center za NLP treninge v Sloveniji in naša vizija je, da postanemo vodilni v svetu. Zaradi tega sodelujemo z najboljšimi. In Poslovna Informativa spada med najboljše tovrstne dogodke, zato jo zagotovo priporočamo vsem, ki jih to področje zanima.
dr. Aleksander Šinigoj
Mastermind akademijaŠtudentska arena

Študentska arena 2012
Če se sodelujoči na sejmu, s potekom organizacije sejma ne ukvarjajo, pomeni, da je organizator opravil delo popolno. Ne le, da nam ni bilo potrebno skrbeti za stvari, ki so bile v pristojnosti organizatorja – Proeventa, organizator nam je celo pomagal takrat, ko je zatajila naša organizacija. Diskretna pomoč, ki zakrije nerodnosti in pomanjkljivosti razstavljavca, je zlata vredna. Organizatorji predstavitve Kariernih centrov Univerze v Ljubljani smo za vso pomoč in profesionalnost sodelujočih Proeventovcev hvaležni in jim izrekamo pohvalo!

Dr. Sabina Ž. Žnidaršič, Karierna svetovalka za PF in rektorat
Karierni centri Univerze v Ljubljani

Študentska arena 2011

V Novi KBM smo na Študentski areni kot sponzorji Areninega križišča letos sodelovali že tretjič. Že od prve prisotnosti banke na sejmu smo v sodelovanju videli odlično priložnost za približevanje tako banke, kot bančne ponudbe naši pomembni ciljni skupini – študentom. Študentska arena  je odlična priložnost za grajenje pozitivne podobe podjetja med mladimi in povečevanje prodaje storitev oz. izdelkov. V Novi KBM odlično sodelujemo z organizatorji Študentske arene, ki so v svojem delu zelo profesionalni in znajo prisluhniti našim željam in potrebam. Zagotovo bomo na sejmu sodelovali tudi prihodnje leto.
Nina Malec
Nova KBM d. d.


Otroški bazar Ljubljana

 

Otroški bazar Ljubljana 2012   
V Kozmetiki Afrodita smo na Otroškem bazarju letos sodelovali že drugo leto zapored. V projektu smo prepoznali veliko priložnost, da se tako obstoječim kot tudi potencialnim novim kupcem predstavimo z novo otroško kozmetiko BABY & KIDS NATURAL. Glede na število vzpostavljenih kontaktov ter pozitivne odzive s strani obiskovalcev ocenjujemo, da je bilo sodelovanje na Otroškem bazarju za nas obe leti izjemno uspešno. Izpolnili smo svoj osnovni cilj - se približali ciljni skupini naših kupcev: predvsem staršem, pa tudi malčkom. Zaradi slednjega načrtujemo, da bomo na Otroškem bazarju sodelovali tudi naslednje leto.

Nastija Egartner, Tržno komuniciranje
Kozmetika Afrodita d. o. o.

Otroški bazar Ljubljana 2011
Pred prireditvijo Otroški bazar je bilo prisotnega kar nekaj strahu, kako se bodo kritični obiskovalci odzvali na našo promocijo obrtnih poklicev. Do sedaj smo bili pri promociji obrtnih poklicev usmerjeni predvsem na osnovnošolce v zadnji triadi, vendar nas je odločitev, da se tokrat posvetimo tudi mlajšim, prijetno presenetila. Odzivnost otrok, predvsem pa njihovih staršev, je bila izjemna. Na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije želimo izpostaviti tudi vzorno sodelovanje z organizatorjem Proevent d. o. o. in se jim ob tej priložnosti tudi lepo zahvaljujemo.
Mitja Korunovski
Izobraževalni center OZS

Otroški bazar Maribor

 

Otroški bazar Maribor 2012   
Otroški bazar v Mariboru je družinam predstavil veliko možnosti za kakovostno preživljanje prostega časa. Zato med ponudniki niso manjkale tudi vse destinacije Sava Hotels & Resorts. Otroci so na razstavnem prostoru zavzeto sodelovali v otroških delavnicah, njihovi starši in starejši spremljevalci pa so se zanimali za aktivne počitnice v naših destinacijah. Veseli nas, da smo na podlagi predstavitve zabeležili tudi veliko rezervacij počitnic.
Slavica Rešeta, vodja prodaje MICE
Sava Turizem d. d.

Collecta


Collecta 2012
Collecta ima v tem delu Evrope izjemno pomembno vlogo. Vsi trgovci in zbiratelji, ki so del mednarodnega zbirateljskega trga, morajo biti del tega sejma. Gre namreč za edinstveno priložnost za predstavitev novih zbirateljskih predmetov, srečevanje s poslovnimi partnerji in sklepanje novih poslov. Ker se tega zavedam, bom zagotovo del prihajajoče Collecte.
Luka Mitrovic
Silverland

Collecta 2011

Collecta je od svojega, skoraj sramežljivega začetka, zrasla v zavidanja vreden sejem zbirateljstva na tem delu Evrope. Nivo s katerim pričaka vsakoletna Collecta zbiralce in trgovce pa je visoko nad evropskim povprečjem. Ni le sejem kjer se trguje, je tudi sejem, kjer s tematskimi razstavami skrbijo za izobraževanje in vzgojo mladega rodu zbirateljev. Če bi bila Collecta delniška družba, bi bile njene delnice zelo dobra naložba.
Rok Glavan
Antikvariat Glavan

Festival za tretje življenjsko obdobje


Festival za tretje življenjsko obdobje 2012

Pri T-2-ju smo se letos prvič odločili za sodelovanje na Festivalu za tretje življenjsko obdobje. Razlog naše odločitve za sodelovanje na festivalu je tradicionalno dober sloves prireditve. Predvsem pa možnost vzpostavitve stika z za nas zelo pomembno ciljo skupino aktivne starejše populacije. Organizacija festivala, vse od postavitve razstavnega prostora naprej je bila odlična. Zaradi izjemnega dosega se nam tovrstna oblika promocije zdi zelo smiselna.
Meta Grden, samostojna strokovna sodelavka marketinga
T-2 d. o. o.

Zaposlitveni sejem Moje delo


 

Zaposlitveni sejem Moje delo 2010

Želeli smo se predstaviti širši javnosti, tako iskalcem zaposlitve kot tudi zaposlenim in spoznati, kakšni kadri so na trgu dela, kaj si želijo in tudi kaj pričakujejo od delodajalcev. Kvaliteta sejma, z vsemi spremljevalnimi aktivnosti, je prava stvar za naš prostor in trg dela, in lahko rečem le – se vidimo spet drugo leto.
Barbara Luckmann Jagodič
IBM Slovenija d. o. o.

Transport & logistika


Transport & logistika 2010

S podjetjem Proevent d. o. o. že nekaj let sodelujem pri pripravi dvodnevnega dogodka  Transport in logistika – Dnevi prevoznikov. Z organizacijo in izvedbo tega dogodka smo zelo zadovoljni, saj je bil dogodek korektno izpeljan vsako leto, predvsem navdušuje visoka stopnja profesionalnosti in strokovnosti zaposlenih v podjetju Proevent d. o. o., s katerimi sodelujemo pri pripravi in izvedbi tega dogodka Transport in logistika – Dnevi prevoznikov.
Robert Sever, direktor
Gospodarska zbornica Slovenije, Združenje  za promet


Auto Motor Show


Auto Motor Show 2010

V podjetju IQ Sistemi d. o. o. smo se zaradi izjemno pozitivnih izkušenj že drugo leto zapored odločili za sodelovanje na Auto Motor Showu.  Samo osebje in organizacija sejma sta bila na visokem nivoju, kar nam je omogočilo dober nastop. Obisk sejma je bil zadovoljiv in na trenutke celo presenetljiv. Pridobili smo izjemno veliko novih kontaktov in strank. Organizatorji so poskrbeli za uresničitev vseh naših želja in moramo priznati, da je tudi s cenovnega vidika to za nas eden cenejših sejmov. Sejma se bomo zagotovo udeležili tudi v prihodnjem letu.
Gregor Zdovc
IQ Sistemi d. o. o.

Sejem nepremičnin Proprio


Sejem nepremičnin Proprio 2011

Sejem nepremičnin in investicij Proprio je dobra in potrebna prireditev, ker pomeni osvežitev in popestritev dogajanja na samem nepremičninskem trgu. Sodelujočim omogoča navezovanje novih ali poglabljanje že obstoječih poslovnih stikov, saj so na enem mestu prisotni vsi pomembni igralci na trgu. Sejem ponuja ogromno možnosti za organiziranje in izvedbo »one-on-one« poslovnih sestankov in na ta način generiranje novih poslovnih priložnosti. Osebni stiki, pa so v tej panogi tako na B2B kot B2C ravni velikokrat odločilnega pomena. Za same obiskovalce, kot splošno javnost, pa sejem na enem mestu ponuja širok nabor ponudbe nepremičnin s cele Slovenije in Istre ter omogoča hiter pregled nad realnim stanjem na nepremičninskem trgu. Pri slednjem upamo, da bo v prihodnje postalo zanimivo za še večjo množico.  Podobne zgodbe v tujini uspešno delujejo že nekaj let in partnerji Mreže Novogradenj Slovenije verjamemo, da bo tako tudi pri nas.
Zoran Veleski, direktor
Mreža Novogradenj Slovenije

Novice

 

22.09.2016

Dobrodela dražba športnih rekvizitov


V letošnjem letu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije pripravljamo  ...

>>>
13.09.2016

Otroški bazar po mnenju obiskovalcev in razstavljavcev najboljši doslej


V letošnjem letu smo na Otroškem bazarju pripravili številne novosti, in sicer program ...
>>>
22.06.2016

Uradno odprtje novega objekta Kovis

Minuli petek (17. junija) smo v mestu Štore na štajerskem v celoti organizirali dogodek ...
>>>

E-novice

Prijavite se na prejemanje naših e-novic.
 
Ime in priimek:

E-pošta:
novinar
razstavljavec
obiskovalec
Spremljajte nas!
 
 
     
 
     
     
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke