Novice


<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>
 

Dobrodela dražba športnih rekvizitov


22.09.2016 07:56


V letošnjem letu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije pripravljamo dobrodelno dražbo športnih rekvizitov, dresov ter drugih kosov športne opreme znanih in uspešnih slovenskih športnikov, katere izkupiček bo šel v fond Fundacije za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij (ustanovljena znotraj Olimpijskega komiteja Slovenije).


Fundacija zagotavlja podporo številnim perspektivnim mladim upom, ki svojih športnih sanj zaradi ekonomske situacije sicer ne bi mogli uresničevati.


Dražbeni rekviziti so bili na ogled postavljeni v času Otroškega bazarja, dražba pa bo potekala od srede, 21. septembra, do ponedeljka, 26. septembra.


Vse informacije, vezane na dražbo so na voljo tukaj:
Dobrodelna dražba >

 

Otroški bazar po mnenju obiskovalcev in razstavljavcev najboljši doslej


13.09.2016 09:44

V letošnjem letu smo na Otroškem bazarju pripravili številne novosti, in sicer program v Eksperimentalnem kotičku, v Bazarkovi ustvarjalnici in bralnici z znanimi pisatelji, v Bazarkovi kuhinji z znanimi kuharji, predstavitev športnih disciplin v Športnem parku, Showroom spletnih trgovin, kjer so spletne trgovine s svojimi izdelki prvič predstavljale v živo.

Otroški bazar se je v letošnjem letu razširil na eno dodatno zunanjo ploščad in v tretjo sejemsko dvorano A2.

Tako se je na kar dveh zunanjih ploščadih in v treh pokritih sejemskih dvoranah zvrstilo več kot 290 različnih delavnic, ustvarjalnih, izobraževalnih in kulturnih točk, sejemskih predstavitev in še bi lahko naštevali.

Nekaj več kot 24.000 obiskovalcev je uživalo v bogati ponudbi letošnjega sejma za družine. Več o Otroškem bazarju je na voljo tukaj >.
 

Uradno odprtje novega objekta Kovis


22.06.2016 11:40
Minuli petek (17. junija) smo v mestu Štore na štajerskem v celoti organizirali dogodek ob odprjtu novega proizvodnega objekta Kovis Group, kar velja za velik dosežek tako za slovensko kot mednarodno gospodarstvo.

Ekipa Proeventa je poskrbela za ves protokol na uradnem delu odprtja (vizualna podoba dogodka, oprema prostora, postavitev odra in ozvočenja, sprejem gostov in catering, transport materiala, priprava in tisk vabil gostom, fotografiranje ...) kot tudi za neformalno druženje vseh gostov in zaposlenih - žar piknik, najem prostora, najem ozvočenja in nastopajočih, športna olimpijada za zaposlene ...).

Dogodek pa ni pomemben zgolj za poslovanje podjetja Kovis, temveč tudi za slovensko in mednarodno gospodarstvo, saj odprtje objekta odgovarja na povečano povpraševanje, odpirajo pa se tudi nova delovna mesta.

O dogodku so poročali tudi v medijih (prispevki v Delu in v Slovenski kroniki na RTV Slovenija), nekaj fotografij naše organizacije pa si lahko ogledate tudi na Facebook profilu Proevent.
 

KOLEDAR DOGODKOV 2016/17


11.05.2016 10:21

V ekipi Proevent vedno znova pripravljamo, snujemo in iščemo nove in nove ideje za bogatitev znanja, razširjanje informacij in dobrih zgodb, za povezovanje gospodarstva s trgom in predvsem ponujamo prostor, poln doživetij za naše ciljne skupine.

Tukaj si lahko prenesete koledar dogodkov 2016/2017:
pdfKoleda dogodkov 2016/2017 > (.pdf 102KB)

Bodite z nami!
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>
 
Spremljajte nas!
 
 
     
 
     
     

Novice

 

22.09.2016

Dobrodela dražba športnih rekvizitov


V letošnjem letu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije pripravljamo  ...

>>>
13.09.2016

Otroški bazar po mnenju obiskovalcev in razstavljavcev najboljši doslej


V letošnjem letu smo na Otroškem bazarju pripravili številne novosti, in sicer program ...
>>>
22.06.2016

Uradno odprtje novega objekta Kovis

Minuli petek (17. junija) smo v mestu Štore na štajerskem v celoti organizirali dogodek ...
>>>

E-novice

Prijavite se na prejemanje naših e-novic.
 
Ime in priimek:

E-pošta:
novinar
razstavljavec
obiskovalec
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke