Novice


<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 
Tiffany srebrnik.

SEJEM ZBIRATELJSTVA COLLECTA


12.03.2015 14:01

Pod našim okriljem bo letos nastala že 9. Collecta, mednarodni sejem zbirateljstva. Odvijal se bo od 26. do 28. marca 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vsako leto se na Collecti zbere več kot 130 zbirateljev in trgovcev iz številnih evropskih držav. Obiskovalci lahko na sejmu kupujejo in izmenjujejo razglednice, znamke, denar, stripe, stare knjige in tiske, fosile, minerale, militaristične predmete, figurice (Kinder, Pez, Lego), gramofonske plošče in druge drobne predmete.

Collecta je izjemna ne samo zaradi svoje bogate sejemske ponudbe, temveč tudi zaradi svojega spremljevalnega programa - tematska razstava, izobraževalni program, dražbe in otroške delavnice ter animacije.

Več na: www.collecta.si.
 

ELEKTRIKA V GIBANJU - LETOŠNJA NOVOST


09.02.2015 10:19

 

V ekipi Proeventa se že pripravljamo na spomladanske dogodke, ki bodo zavzeli ljubljansko Gospodarsko razstavišče, AMZS center varne vožnje na Vranskem in različne lokacije po Sloveniji.

Od 26. do 28. marca bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal že 9. mednarodni sejem zbirateljstva Collecta.

15. aprila pa podjetje Proevent prvič pripravlja konferenčno-sejemski dogodek Elektrika v gibanju, ki bo v slovenskemu prostoru ponudila prvo večjo prireditev na temo transporta ljudi in blaga na električni in hibridni pogon. Elektrika v gibanju (EVG) bosta  sestavljala tako kongres, kot tudi t. i. roadshowi za posameznike, ki bodo želeli izkoristiti možnost tesnih voženj po Sloveniji. Kongres bo potekal v sredo, 15. aprila 2015, v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, roadshowi pa nato od 17. do 19. aprila po različnih slovenskih mestih.

Več o obeh dogodkih tukaj:

 

 
sejem izobraževanja in poklicev Informativa 2015

7. INFORMATIVA USPEŠNO ZAKLJUČENA


25.01.2015 10:39

Dvodnevni sejem izobraževanja in poklicev Informativa se je včeraj uspešno zaključil. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je zbral okoli 20.000 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali ponudbo več kot 200 slovenskih in tujih izobraževalnih programov ter praktične prikaze poklicev. Med njimi je bilo okoli 2.500 učencev in dijakov iz širše okolice Ljubljane, pa tudi iz Murske Sobote, Grosupljega, Krškega, Novega mesta, Vojnika, Škofje Loke, Vrhnike, Celja, Cerknice, Sevnice, Škocjana, Trebnjega, Žužemberka ipd., ki so sejem obiskali v organiziranih skupinah.

Organizator se zahvaljujem vsem, ki so pomembno prispevali k uresničitvi že sedmega sejma izobraževanja in poklicev Informativa.

Nekaj fotografskih utrinkov in več o Informativi v zaključnem sporočilu za javnost na spletni strani www.informativa.si
 

7. INFORMATIVA


17.01.2015 09:10

Na sejmu izobraževanja in poklicev Informativa bomo  23. in 24. januarja predstavilil pregled več kot 200 izobraževalnih programov za bodoče dijake in študente ter druge odrasle, ki jim je vseživljenjsko učenje pomembno. Mladi bodo na Gospodarskem razstavišču lahko spremljali interaktivne predstavitve poklicev, se udeležili številnih delavnic in predavanj, se pozanimali o štipendijah, o bivanju v času šolanja, izobraževanju v tujini, odraslim pa bo Informativa postregla z informacijami o podjetništvu, zaposlovanju, prekvalifikacijah, delu v tujini, neformalnem pridobivanju znanja ter v okviru Poslovne Informative tudi informacije o poslovnem in strokovnem izobraževanju.

Več o programu tukaj>>.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 
Spremljajte nas!
 
 
     
 
     
     

Novice

 

12.03.2015

SEJEM ZBIRATELJSTVA COLLECTA


Pod našim okriljem bo letos nastala že 9. Collecta, mednarodni sejem zbirateljstva. ...
>>>
09.02.2015

ELEKTRIKA V GIBANJU - LETOŠNJA NOVOST

 

V ekipi Proeventa se že pripravljamo na spomladanske dogodke, ki bodo zavzeli ...
>>>
25.01.2015

7. INFORMATIVA USPEŠNO ZAKLJUČENA


Dvodnevni sejem izobraževanja in poklicev Informativa se je včeraj uspešno zaključil. ...
>>>

E-novice

Prijavite se na prejemanje naših e-novic.
 
Ime in priimek:

E-pošta:
novinar
razstavljavec
obiskovalec
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke