Novice


<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 

PO USPEŠNI POMLADI, SE POMIKAMO V JESENSKI DEL DOGODKOV


18.06.2014 10:18

Kljub prijetnim poletnim dogodivščinam, proti katerim se vsi radi pomikamo, ekipa Proevent že aktivno pripravlja jesenske sejemske uspešnice.

Samo lani smo v okviru naših dogodkov uspešno privabili več kot 1400 sodelujočih organizacij in podjetij ter navdušili več kot 110.000 obiskovalcev!

In veste, kako nam to uspeva? Z dologoročno vizijo, s podporo našim partnerjem od ideje vse do izvedbe in z veliko mero dobre volje! Pridružite se nam tudi vi, jesen vas že pričakuje!

KOLEDAR DOGODKOV DO KONCA 2014:

9. Otroški bazar Ljubljana, 11.–14. september 2014, Gospodarsko razstavišče
pdfVabilo k sodelovanju in cenik > (.pdf 2.2MB)

14. Festival za tretje življenjsko obdobje Ljubljana, 29. september–1. oktober 2014, Cankarjev dom
pdfVabilo k sodelovanju in cenik > (.pdf 3.6MB)

16. Kongres izvajalcev računovodskih storitev, 9.–10. oktober 2014, Kongresni center Thermana Laško
Informacije za sponzorje >

15. Študentska arena, 21.–23. oktober 2014, Gospodarsko razstavišče
pdfVabilo k sodelovanju in cenik > (.pdf 3.6MB)
 
Zaključna konferenca Start:up mladi

PROEVENT SOUSTVARJA ZAKLJUČNO KONFERENCO START:UP MLADI


12.05.2014 10:03

Pravijo, da še nikoli ni bilo slabše, kot je danes. Slišimo, da je prihodnost negotova in da za mlade v Sloveniji ni perspektive. Na drugi strani pa nas razveseljujejo uspehi slovenskih podjetnikov in mladih strokovnjakov, ki žanjejo priznanja v tujini.

Tokrat vas vabimo, da se pridružite optimistom! Dobimo se 16. in 17. maja na prvi vseslovenski konferenci o mladinskem podjetništvu STARTUP:MLADI, ki jo bo gostil Center inovativnih rešitev, KULTURNI SPOMENIK D125, na Dunajski 125 v Ljubljani.

Rdeča nit obeh dni dogajanja bo geslo "Prihodnost je v naših rokah". Z udeleženci bodo svoje zgodbe delili številni zelo uspešni mladi podjetniki, ki se jim bodo na govorniškem odru kot povsem enakovredni razpravljalci pridružili člani mladinskih podjetniških krožkov. "Dokazati želimo, da podjetništvo nima starostne omejitve. Mladi ustvarjalci lahko brez sramu pogledajo v oči starejšim in že zelo uspešnim kolegom podjetnikom, saj stopajo po pravi poti. Kljub mladosti, ali pa še posebej zaradi tega, morajo biti vrstnikom in slovenski družbi v zgled," pojasnjuje vodja Ustvarjalnika, Matija Goljar.

Več informacij in program dogajanja na uradni spletni strani dogodka:
 

IZJEMNO MEDGENERACIJSKO VZDUŠJE V MARIBORU ZAKLJUČENO


28.04.2014 10:02

»Doma smo v Evropi in vsi smo ena generacija« – tako bi lahko zaključili dogajanje minulega konca tedna v Mariboru. Dragocene izkušnje starejših in neusahljiva igrivost otrok so že drugo leto zapovrstjo poskrbele za pravo medgeneracijsko vzdušje. Od 25. do 27. aprila na skupaj 85 prizoriščih in v družbi več kot 170 sodelujočih organizacij, društev in podjetij je kar 15.000 obiskovalcev uživalo v številnih predstavitvah, sejemskih ponudbah, delavnicah, odrskih nastopih ipd., kar potrjuje, da tudi štajerski konec podpira tovrstne dogodke. Dogodka sta minila v duhu evropskega dneva medgeneracijske solidarnosti, ki ga obeležujemo 29. aprila.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim organizacijam, društvom, zvezam, podjetjem in Mestni občini Maribor za podporo ter vsem obiskovalcem, ki so soustvarili tako pomemben medgeneracijski dogodek.

Več na:
 

KONEC TEDNA ŽE 3. SEJEM ZA DRUŽINE OTROŠKI BAZAR IN 2. FESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENSKO OBDOBJE MARIBOR


21.04.2014 13:20

3. OTROŠKI BAZAR MARIBOR se približuje z neizmerno hitrostjo. Da ne bi zamudili, kako zanimiv in bogat sejem bo že tretji osrednji dogodek za družine, pripravil za vas, napovedujemo nekaj biserčkov.

V MINI ZOO-ju boste v letošnjem letu lahko spoznali način življenja in prehranjevanje pavov, kokoši, divjega purana, emuja in kenguruja!

V RAZISKOVALNEM KOTIČKU boste lahko ustvarjali vulkan s kvasom in vodikovim peroksidom, prižigali žarnice s pomočjo limone, se učili pisanja skrivnih pisav, preverjali, kako lahko ladjice ne samo potapljamo, temveč kar skrijemo.

KULTURNI ODER bo zelo medgeneracijsko obarvan. Številni nastopajoči starejše generacije bodo mladim pričarali delček njihovega časa, medtem ko bomo za mlajše obiskovalce pripravili številna presenečenja. Prvič se bodo lahko preizkusili tudi v japonskem mečevanju.

Že tretje leto zapovrstjo pa bo sejem ponujal številne SEJEMSKE POPUSTE in priložnosti za pridobivanje informacij, nakup odličnih proizvodov. Med razstavljavci bodo zastopana področja turizma, kozmetike, potrebščin za otroke in dojenčke, prehrane, finančne varnosti, jezikovnih tečajev in še kaj.

Že drugo leto pa bo hkrati potekal tudi FESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE, na katerem se bodo predstavili domovi starejših občanov, ponudniki dnevnih aktivnosti za starejše, razstavljavci s področja zdravja, turizma, telekomunikacij, bančništva, kozmetike, prehranskih dopolnil idr. Zanje pripravljamo program v ODPRTI UČILNICI, na KULTURNEM ODRU ipd.

Več na:
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
Spremljajte nas!
 

Novice

 

18.06.2014

PO USPEŠNI POMLADI, SE POMIKAMO V JESENSKI DEL DOGODKOV


Kljub prijetnim poletnim dogodivščinam, proti katerim se vsi radi pomikamo, ekipa ...
>>>
12.05.2014

PROEVENT SOUSTVARJA ZAKLJUČNO KONFERENCO START:UP MLADI


Pravijo, da še nikoli ni bilo slabše, kot je danes. Slišimo, da je prihodnost negotova ...
>>>
28.04.2014

IZJEMNO MEDGENERACIJSKO VZDUŠJE V MARIBORU ZAKLJUČENO


»Doma smo v Evropi in vsi smo ena generacija« – tako bi lahko zaključili dogajanje ...
>>>

E-novice

Prijavite se na prejemanje naših e-novic.
 
Ime in priimek:

E-pošta:
novinar
razstavljavec
obiskovalec
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke